ΖΩΔΙΑ

Τι αλλάζει στα άστρα και φέρνει αισιοδοξία στη ζωή σου

Η νέα Σελήνη, ο Χείρωνας, και ο ανάδρομος Ερμής

Τι αλλάζει στα άστρα και φέρνει αισιοδοξία στη ζωή σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Eρμής βρίσκεται σε οπισθοδρόμηση από τις 22 Μαρτίου 2018, και συμβαίνει να βρίσκεται στον Κριό, το πιο παρορμητικό και θυελλώδες σημάδι σε όλο τον ζωδιακό κύκλο.

Οι κακές επικοινωνίες είναι κάτι συνηθισμένο όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος αλλά τώρα με την συμμετοχή του Κριού, η πίεση είναι στα ύψη!

Εάν έχεις φτάσει στα όριά σου, υπομονή άλλες 2 μέρες έως τις 15 Απριλίου!

Εάν θέλεις μια γενική οδηγία για το πώς να εστιάσεις την ενέργειά σου μόνο στο στόχο, είναι να μην επηρεαστείς από τίποτα και να μην συμφωνήσεις τίποτα έως τις 15 Απριλίου. Στη συνέχεια, λάβε δράση. Όμως μην πέσεις με τα μούτρα τις επόμενες 15 μέρες. Άσε να φύγει εντελώς η κακή ενέργεια και μετά βάλε φωτιά στα φρένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλό είναι πως, όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, χάνουμε το μέτρο. Και αυτό δεν είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να σε στεναχωρεί μιας και ένας νέος έρωτας ή κάτι που θα σε ενθουσιάσει, σε θέλει 100% εκεί!

Αν οι τελευταίες εβδομάδες σε έχουν απογοητεύσει τότε στις 15 Απριλίου, έχεις κάθε λόγο να αναμένεις τη νέα σελήνη στον Κριό. Ένα νέο φεγγάρι είναι μια νέα αρχή -  μια εντελώς νέα αρχή. Είναι μια ευκαιρία να αφήσεις τους φόβους σου να φύγουν! 

 Ταυτόχρονα λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη, ο Χείρωνας ο Πλανήτης που ενώνει το γήινο με το ουράνιο, τον θνητό άνθρωπο με την ουράνια θεϊκή φύση του, αλλάζει ζώδιο και κλείνει έναν κύκλο 50 ετών. Τα τραύματά σου κλείνουν και βλέπεις το μέλλον πιο καθαρά από ποτέ. Επιβίωσες από κάθε καταστροφή, κάθε πόνο και στεναχώρια και αυτή η συνειδητοποίηση του ταξιδιού θα σου υπενθυμίσει πόσο δυνατό χαρακτήρα έχεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 167 / position2: 743
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb