E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ζώδια του μήνα: Ιούνιος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα

Τα ζώδια του μήνα: Ιούνιος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχεις ακόμη σχέδιο κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνεις θάλασσα, είτε που θα σου φάνε τη δουλειά, το έτερον ήμισι, τον κολλητό ή και το ζευγάρι παπούτσια που ζαχαρώνεις στη βιτρίνα. Ακόμα κι αν σχεδιάζεις κάτι φοβερά ερωτικό, ακόμη κι αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να αναδειχθείς, αν δεν έχεις καθαρό πλάνο και κάποιο χρονοδιάγραμμα, δε τα βλέπω καλά τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απροσδόκητη κατάσταση στην ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να σε δελεάσει να κάνεις μια νέα αρχή. Αν από την άλλη είσαι στη φάση "καριέρα, έρωτας και σούσι" και έχεις εστιάσει στο "καριέρα" τότε να ξέρεις πως θα τα καταφέρεις περίφημα. Έχεις την κοσμική βοήθεια για να φτάσεις ψηλότερα από ποτέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα θα πατήσουν πόδι και θα σε βάλουν ξανά στον ίσιο δρόμο, ειδικά αν οι ανόητες ανασφάλειές σου είναι αυτές που σε κρατάνε πίσω. Αν έχεις αφήσει αναπάντητα ερωτήματα σε κάποιο πρόσωπο, η περίοδος είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Μην απορήσεις επίσης αν εμφανιστεί μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξεις πόλη ή και χώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιος έχει παράπονα. Βρες τον τρόπο για να διορθώσεις την κακή σου συμπεριφορά και στάση σε ορισμένα θέματα.. Σύμφωνοι δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι, όμως χρωστάς στους δικούς σου ανθρώπους να διορθωθείς. Οι μόνοι, θα έχουν πολλές και σημαντικές προτάσεις, για διασκέδαση τις επόμενες ημέρες.

ΛΕΩΝ

Ξεμπερδεύεις σιγά – σιγά, με το περίεργο παρελθόν σου, και επιτέλους λες "Καλημέρα ζωή"  δίνοντας πραγματικά χώρο στο παρόν, για να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σου. Θα ανοίξεις τα παράθυρα σαν την Άννα Βίσση και θα ξορκίσεις δέκα χρόνια στα καινούργια σου σεντόνια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες του Ιουνίου, θα δώσουν θετικά γεγονότα στο ζώδιο σας, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Μερικοί ίσως και με την δικαιολογία των σπουδών ή της εργασίας, να φύγουν για άλλες πόλεις ακόμη και για το εξωτερικό. Πάντως, εσύ τις έκανες τις μεγάλες αλλαγές μέσα στο χειμώνα. Τώρα χαλαρώνεις και κανονίζεις διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ηθικό έχει ανέβει στο ταβάνι και τώρα …που είσαι και μέσα σε μια καλή και αξιόλογη σχέση, θα έρθεις στα ίσια σου. Είσαι επιτέλους γύρω από αξιόλογα άτομα, που λένε "καλημέρα" και δεν κοιτάς έξω για να δεις αν νύχτωσε. Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους!

ΖΥΓΟΣ

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Από εδώ και πέρα τα σύννεφα θα σβήσουν και θα κάνεις αυτό το μεγάλο leap of faith που λένε, κοινώς θα εμπιστευτείς κάποιον και θα τολμήσεις κάτι, το τι, εσύ το ξέρεις. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να μετατρέψεις την εύνοια σε μαγεία! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απλοποιήσεις, να αποσαφηνίσεις και να αποδομήσεις οτιδήποτε σου προκαλεί σύγχυση. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν χρειάζεται να λες συνεχώς ναι, όταν κάποιος επιζητάει την παρέα σου (ξέρεις τι λέω) , ειδικά αν αυτός ο κάποιος δεν φέρεται και πολύ σωστά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλοκαιριάτικα αποφάσισες να βάλεις πραγματικά σε μια μόνιμη και σωστή τάξη όλη σου την ζωή. Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα. Αν έχεις σκοπό να κάνεις δε και κάποιες μεγάλες επενδύσεις, θα πρέπει να το σκεφτείς πολλάκις - και δεν εννοούμε μόνο χρήματα. Εννοούμε και πού θα δώσεις την καρδούλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι φέρνει νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή! To θέμα με σένα είναι βέβαια ότι αποτρελαίνεσαι και δεν μπορείς να ταιριάξεις την καλοπέραση με τις υποχρεώσεις, και έρχεται όλο αυτό και σε πλακώνει σαν κύμα τον Αύγουστο, τότε που πας να βγεις από τη θάλασσα και έρχεται και σε απλώνει σα χταπόδι στην ακροθαλασσιά.

ΙΧΘΕΙΣ

Το επίκεντρο της νέας σεζόν είναι στη συνεργασία και στην καριέρα- αλλά από την άλλη είναι αρκετά δύσκολο το ν’ αγνοήσεις τα ερωτικά σου θέματα αυτή τη στιγμή. Τα εργασιακά, πάνω κάτω τα έχεις under control, τα χρήματά σου παραμένουν στις τσέπες σου αλλά εκεί εκεί. Το μυαλό στο αμούρ.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 38
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.