E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πατέρας Meghan Markle: Ο Χάρι μου ζήτησε να δώσω μια ευκαιρία στον Τραμπ

«Eλπίζω να έχει αλλάξει γνώμη»

Πατέρας Meghan Markle: Ο Χάρι μου ζήτησε να δώσω μια ευκαιρία στον Τραμπ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2018 | 13:40

Τη λύπη του που δεν ήταν αρκετά καλά στην υγεία του ώστε να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στον γάμο της εξέφρασε ο πατέρας της Meghan Markle, που αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι του ζήτησε να δώσει μια ευκαιρία στον Τραμπ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της κόρης του και την πολυσυζητημένη απουσία του, ο Thomas Markle είπε πως λυπάται που δεν κατάφερε να είναι τελικά στην τελετή, δηλώνοντας ωστόσο ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον «αντικαταστήσει» στο γάμο ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος.       

Ο Thomas Markle επρόκειτο να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό, αλλά έπειτα από μια σειρά από, πολλές φορές, αντιφατικές δηλώσεις του σε αμερικανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, τελικά δεν παρέστη λέγοντας ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.   

Οπως είπε, σκόπευσε στο γάμο να αναφέρει στην ομιλία που είχε προετοιμάσει, το τηλεφώνημά του με τον πρίγκιπα Χάρι. «Ο λόγος είχε το τηλεφώνημα που σας έλεγα. Και πώς η Meghan μού τον σύστησε ως ένα καλό παιδί από την Αγγλία. Και μετά θα ευχαριστούσα τη βασιλική οικογένεια που άνοιξε την αγκαλιά της στο παιδί μου», είπε.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν δύσκολο για εμένα να το παρακολουθώ καθώς δεν βρισκόμουν εκεί, αλλά την ίδια στιγμή έβλεπα την κόρη μου να την παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Όλοι παρακολουθούσαν την κόρη μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Πώς θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης από τον Κάρολο;...Απλά μακάρι να ήταν το χέρι μου που κρατούσε την κόρη μου, όχι το δικό του. Ήταν όμως υπέροχος μαζί τους», είπε ο Thomas Markle στην εκπομπή Good Morning Britain του ITV.       

Όσο για το ότι στο γάμο η Meghan προσκάλεσε μόνο την μητέρα της, ο Thomas Markle υπερασπίστηκε την απόφαση της κόρης του. «Κάπου 40, 50, 60 άτομα των Μαρκλ ζητούσαν από το πουθενά προσκλήσεις για το γάμο. Η Μεγκαν προφανώς είχε την σωστή κρίση να μην προσκαλέσει κανέναν ώστε να μην προσβάλλει τους υπόλοιπους. Την χειροκροτώ για αυτό», είπε ο ίδιος.       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας της νεόνυμφης Meghan αποκάλυψε επίσης ο πρίγκιπας Χάρι του ζήτησε να δώσει μια ευκαιρία στον Ντόναλντ Τραμπ. Όπως είπε, ο ίδιος ήταν θυμωμένος με κάτι που είχε κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος και το είχε συζητήσει με τον Χάρι, όταν μίλησαν πέρυσι για πρώτη φορά στο τηλέφωνο.   

«Πάντα είχε άσχημη γνώμη για τον Τραμπ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Θεέ μου, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη στον υπόλοιπο πλανήτη για τον πρόεδρό μου. Το μόνο που έκανε βασικά ο Χάρι ήταν να μου πει πως επειδή ο Τραμπ ήταν καινούργιος, θα έπρεπε να του δώσω μια ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά ο Thomas Markle.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, θέλει να πιστεύει πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει αλλάξει γνώμη για τον Αμερικανό πρόεδρο. «Νομίζω πως ο Χάρι έχει αλλάξει γνώμη ως τώρα. Βασικά ελπίζω να έχει αλλάξει γνώμη», κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

Πριν 7 ώρες

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 7 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Κεφαλονιά: Έκαναν άρμα τον Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξουριώτικο καρναβάλι

Χτες

Κεφαλονιά: Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι διακρίνεται για τη σάτιρα του

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ‑ «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

Χτες

Παρακολούθησαν και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.