ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η νέα τάση στις σχέσεις... εμπνευσμένη από τον «Υπέροχο Γκάτσμπυ»

O tempora o mores!

Η νέα τάση στις σχέσεις... εμπνευσμένη από τον «Υπέροχο Γκάτσμπυ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aχ αυτή η σύγχρονη εποχή και η τεχνολογία. Έχει επηρεάσει πολύ τις ζωές μας σε επίπεδα που οι προηγούμενες γενιές δεν θα καταλάβαιναν και οι επόμενες... δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα σκέφτονται!

Με τα social media ως μέρος της ζωής μας, οι σχέσεις μας με το αντίθετο φύλο έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα και άλλες καταστάσεις. Όπως η τάση που έρχεται μετά από χρόνια χρήση των κοινωνικών μέσων, το λεγόμενο "gatsbying" που πήρε το όνομά του από το γνωστό βιβλίο και ταινία "Υπέροχος Γκάτσμπι"

Το "Gatsbying" συμβαίνει όταν εσείς, όπως ο Jay Gatsby από το "The Great Gatsby", πηγαίνετε σε πλούσια πάρτι ή βγαίνετε έξω σε μπαρ και κλαμπ με την ελπίδα να τραβήξετε ONLINE το αντικείμενο της αγάπης σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο στόχος είναι να βγάλετε φωτογραφίες ή βίντεο που σας δείχνουν να περνάτε καλά, να είστε η ψυχή του πάρτι!

Ο όρος αυτός επινοήθηκε από το μοντέλο Matilda Dods σε ένα κομμάτι για το TomBoyBeauty.com, το οποίο το χαρακτήρισε ως "η παραγωγή και μετάδοση βίντεο, εικόνας ή selfie στα social media καθαρά για να τραβήξω την προσοχή κάποιου"!

"Γιατί, αντί να στέλνω απλά ένα μήνυμα στο αγόρι που μου αρέσει, ανεβάζω stories στο Instagram;"

Δεν είναι ότι το Gatsbying είναι τρομερό, είναι πως θα μπορούσε να αποφευχθεί αν απλώς μιλούσαμε πιο εύκολα ο ένας στον άλλο!

Γιατί να περάσετε την ώρα σας φτιάχνοντας το τέλειο Boomerang σε ένα πάρτι με την ελπίδα ότι θα τραβήξετε την προσοχή, ενώ μπορείτε απλώς να επικοινωνήσετε άμεσα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 197 / position2: 712
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb