ΜΟΔΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η γκουρού του style Τόνια Παπαμιχαλοπούλου απαντάει σε Pink.gr απορίες

Η beauty & fashion editor του Down Town και του Dot. μας συμβουλεύει

Η γκουρού του style Τόνια Παπαμιχαλοπούλου απαντάει σε Pink.gr απορίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέρει όλες τις τάσεις απ'έξω και ανακατωτά. Εδώ και χρόνια ασχολείται με τη μόδα και έχει μια λύση για κάθε στιλιστικό επείγον περιστατικό. Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου, beauty & fashion editor στο Down Town και στην εκπομπή Dot. στον ΣΚΑΙ απαντά στις ερωτήσεις μας!

Αν σου δίναμε μπροστά σου μια άδεια βαλίτσα και έπρεπε να τη γεμίσεις με τα απαραίτητα των διακοπών τι θα έβαζες μέσα πριν την κλείσεις;

Μετά από τόσες βαλίτσες που έχω φτιάξει πια ξέρω ότι αυτά που πρέπει να πάρω μαζί μου είναι το 1/3 από αυτά που πραγματικά σκέφτομαι. Τα μαγιό σίγουρα υπερτερούν από τα ρούχα και τα αξεσουάρ αριθμητικά ισορροπούν με τα παπούτσια. Πριν κλείσω την βαλίτσα, τελευταία στιγμή θα έβαζα 1 καπέλο που πάντα ξεχνάω να πάρω μαζί μου στις διακοπές. Ξέρεις αυτά τα πλατύγυρα με 90’s επιρροές που ευτυχώς – για εμάς – επέστρεψαν .

ΣΑΜΕΡ ιν δε ΣΙΤΙ 💦 #motd #τουβλα #ootd #wiw #streetstyle #ig #stylegram #summer #greecestagram #instastyle #fashion #blue #details #socks #strawhat #summerstyle #fashiongram #vans #λαβ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τονια Παπαμιχαλοπουλου 🌶 (@tonia_papamichalopoulou) στις

Έχεις εντοπίσει κάποιες τάσεις που θα δούμε το φθινόπωρο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγω δουλειάς αλλά και "κολλήματος" με τη μόδα προσπαθώ και θέλω να είμαι ένα βήμα μπροστά. Διαβάζω ξένα περιοδικά μόδας, sites, γενικά ψάχνομαι. Το φετινό φθινόπωρο σίγουρα θα δεις κάθε είδους animal prints, αρκετό δέρμα, πλισέ φούστες σε διαφορετικές υφές και αποχρώσεις και κάτι άλλο που θα έχει ενδιαφέρον και θέλω να το δω είναι το cowboy style.

Ποιες τάσεις των τελευταίων ετών δεν ήταν αυτό που λέμε "το καλύτερό" σου και ποια δεν σου άρεσε καθόλου;

Μπορεί οι εβδομάδες μόδας και οι σχεδιαστές να προτείνουν τάσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις δοκιμάζουμε όλες επειδή για κάποιο λόγο οφείλουμε να είμαστε στη μόδα, δεν υπάρχουν αυτά πια. Για παράδειγμα εμένα δεν μου άρεσαν τα κολάν με τις πολλές διαφάνειες που είχαν βγει πριν λίγα χρόνια. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι δεν θέλω κρίνω τις τάσεις που δεν μου αρέσουν γιατί πολλές φορές και τις έχω αγαπήσει και στη συνέχεια έχω κολλήσει.

"Το φετινό φθινόπωρο σίγουρα θα δεις κάθε είδους animal prints, αρκετό δέρμα, πλισέ φούστες αλλά και το cowboy style"

Πολλές κοπέλες θα ήθελαν να αναβαθμίσουν την εικόνα τους αλλά πάντα "κολλάνε" και επιλέγουν τις safe choices στο ντύσιμο. Από πού θα έπρεπε να ξεκινήσουν;

Πάντως και οι safe επιλογές μπορούν να είναι στιλιστικά ενδιαφέρουσες. Τώρα αν κάποια γυναίκα θέλει να πάει πιο πέρα το στιλ της ας ξεκινήσει σταδιακά. Δηλαδή σιγά – σιγά να ανανεώνει τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τα κοσμήματα και στη συνέχεια να συνεχίσει με τα ρούχα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χαθεί ο έλεγχος και δεν θα κάνει υπερβολές. Για παράδειγμα ένα statement κολιέ ή παπούτσια είναι αυτά που μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε look με μια κίνηση.

Πώς μπορεί κάποια να βρει το στιλ της ανάμεσα σε τόσες επιλογές;

Ας κάνει κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό της. Tι στιλ θέλω να έχω; Τι μου αρέσει περισσότερο; Τι δεν θα βαρεθώ εύκολα και ποιο στιλ μπορώ να υποστηρίξω πραγματικά; Γενικά εύκολες ερωτήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε ένα fashion συμπέρασμα. Έπειτα από αυτό, μπορεί να δοκιμάσει διαφορετικά στιλ έτσι ώστε αφού απορρίψει αρκετά και να έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ως προς το ποιο στιλ της ταιριάζει.

ΟΥΠΣ ▫️#tomatoes #🍅 #ootd #silver #stylegram #instastyle #style #instadaily #summer #mood #motd #socks #dress #whitesneakers #backstage #fashion #streetstyle #inspo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τονια Παπαμιχαλοπουλου 🌶 (@tonia_papamichalopoulou) στις

Τι πιστεύεις πως κάνει κάποιον καλόγουστo; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;
Οι άνθρωποι μεταξύ μας είμαστε διαφορετικοί. Το καλόγουστο μπορεί να διαφέρει αρκετά από άνθρωπο σε άνθρωπο και έχει σχέση πάντα ποια μάτια βλέπουν τι. Για εμένα το καλό γούστo συνδυάζει 2 πράγματα, την αισθητική ενός ανθρώπου και του ντυσίματος που πραγματικά του ταιριάζει τόσο με το σωματότυπο όσο και με τον χαρακτήρα του.

Ποιο ρούχο ή αξεσουάρ πιστεύεις πως υποτιμήθηκε ή παραφορέθηκε στο παρελθόν;

Σίγουρα παραφορέθηκαν οι over-the-knee μπότες. Τις είδαμε συνδυασμένες με κάθε δυνατό τρόπο και ευτυχώς θα κάνουμε ακόμα λίγο καιρό να τις δούμε πάλι μέχρι τον χειμώνα. Κάτι που υποτιμήθηκε νομίζω ήταν τα oversized μπουφάν (είτε τα μακριά είτε τα πιο κοντά). Εμένα με βόλεψαν πάρα πολύ γιατί ήταν άνετα και μπορούσα να τα φορέσω από το πρωί έως το βράδυ.

"Για εμένα το καλό γούστo συνδυάζει 2 πράγματα, την αισθητική ενός ανθρώπου και του ντυσίματος που πραγματικά του ταιριάζει τόσο με το σωματότυπο όσο και με τον χαρακτήρα του". 

Θέλουμε να μας στείλεις μια φωτογραφία από το πιο αγαπημένο σου ρούχο ή αξεσουάρ! 

Γενικά δεν φοράω σχεδόν ποτέ γυαλιά ηλίου, αλλά τα συγκεκριμένα που πήρα πριν κάτι μήνες από το asos και είναι πλέον τα αγαπημένα μου. Να που κατάφερα να φορέσω και γυαλιά ηλίου. 

Τι φοράς αυτή τη στιγμή; Στείλε μας μια selfie!

Φοράω ένα ψηλόμεσον mom τζιν παντελόνι με ένα κοντό μαύρο τοπ. Πόσο 90’s είμαι;

Ποια είναι τα πλάνα σου για τη νέα χρονιά;

Ανυπομονώ να πάω διακοπές, όσο ανυπομονώ να έρθει και ο Σεπτέμβρης. Πάντα μετά το καλοκαίρι έχω τριπλή όρεξη, είμαι δημιουργική και φέτος θέλω να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα. Συνεχίζω να γράφω θέματα μόδας και ομορφιάς στο περιοδικό Down Town και στην εκπομπή dot. στο ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
17 / position1: 305 / position2: 3361
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb