E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μοντέλο σκηνοθέτησε απαγωγή για να γίνει διάσημη... όμως η αλήθεια ήρθε τελικά στο φως

Εκείνη επιμένει στην ιστορία της

Μοντέλο σκηνοθέτησε απαγωγή για να γίνει διάσημη... όμως η αλήθεια ήρθε τελικά στο φως
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/7/2018 | 20:36

Η απαγωγή της Κλόι Έιλινγκ μοιάζει με χολυγουντιανή παραγωγή που τα περιέχει όλα. Καταγγελίες, κατηγορίες, ψέμματα, μυστικά και σενάρια φαντασίας. Μοντέλο από τη Βρετανία, η Κλόι μονοπώλησε πέρσι τον Αύγουστο τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων όταν κατήγγειλε την απαγωγή της αφού μετέβη στο προξενείο της Βρετανίας στο Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ισχυρισμοί της αφορούσαν την ομηρία της για έξι ημέρες από κάποιον που με το πρόσχημα μιας φωτογράφισης της έκανε μια ένεση με κεταμίνη (πρόκειται για ισχυρό αναισθητικό), την έβαλε μέσα σε μια βαλίτσα στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και την οδήγησε σε μια απομακρυσμένη αγροικία κοντά στο Τορίνο.

Η Κλόι υποστηρίζει ότι τη φίμωσαν, ότι ήταν αναίσθητη στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδρομής και ότι στη συνέχεια της είπαν ότι θα την πουλούσαν ως σκλάβα του σεξ στο dark web αν δεν κατέβαλε ως λύτρα 300.000 ευρώ.

Το εικοσάχρονο μοντέλο και μητέρα ενός παιδιού όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Κάουλντσον του νότιου Λονδίνου λούστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε έναν Αύγουστο «χωρίς ειδήσεις» η ιστορία της ήρθε κουτί για τα ταμπλόιντ. Οι δημοσιογράφοι που άρχισαν να αμφισβητούν την ιστορία της υποστήριξαν ότι «δεν ήταν τόσο φοβισμένη όσο έλεγε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κάμερες ενός ιταλικού χωριού που την είχαν εντοπίσει να κάνει βόλτες με τον απαγωγέα της έριχναν «λάδι στη φωτιά». Τι ήταν τελικά η Κλόι; Θύμα απαγωγής ή εγκέφαλος μιας συνωμοσίας για να στρέψει επάνω της τους προβολείς της δημοσιότητας;

Τα ερωτήματα των δύσπιστων δημοσιογράφων έγιναν κατηγορίες όταν ο φερόμενος απαγωγέας της, ο 30χρονος Πολωνός Λούκας Χέρμπα, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι μαζί επινόησαν αυτό το σχέδιο για να ξεπεράσει εκείνη τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Είπε ακόμη ότι το σχέδιό τους βασίστηκε στο σενάριο μιας πρόσφατης ταινίας, στην οποία μια σχετικώς γνωστή γυναίκα πέφτει θύμα απαγωγής και δήλωσε ερωτευμένος μαζί της. Εκείνη από την πλευρά της υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο Πολωνός την άφησε ελεύθερη κοντά στο βρετανικό προξενείο όταν του είπε ότι είχε έναν ανήλικο γιο.

Ο Χέρμπα καταδικάστηκε πρόσφατα σε κάθειρξη 16 ετών και 9 μηνών από την ιταλική δικαιοσύνη για την απαγωγή της Κλόι. Το δικαστήριο μάλιστα του Μιλάνου επιδίκασε στο θύμα αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν έχει προς το παρόν καθοριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία κοντεύει να ξεχαστεί αλλά τα ερωτηματικά δεν έχουν απαντηθεί. Πολλοί πιστεύουν πως ήταν μια απαγωγή στημένη, ψεύτικη. Το μοντέλο μίλησε στο BBC και είπε πως έπρεπε να κάνει τον απαγωγέα της να την ερωτευθεί για να μπορέσει να τον πείσει να την απελευθερώσει. «Όσο περισσότερο μιλούσαμε τόσο καταλάβαινα πως άρχισα να του αρέσω. Ήξερα πως έπρεπε να το εκμεταλλευτώ. Έπρεπε να τον κάνω να με ερωτευτεί», είπε η Κλόι και πρόσθεσε πως πολύ γρήγορα ο απαγωγέας της κατάλαβε πως είχε στα χέρια του λάθος πρόσωπο. Η Κλόι και το περιβάλλον της δεν είχαν τα χρήματα που ζητούσε. Αποφάσισε να την αφήσει έξω από το βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο. Όμως οι μάρτυρες που του είδαν κατέθεσα ότι περίμεναν να ανοίξει το προξενείο και γελούσαν.

«Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά γιατί να είμαι επιθετική απέναντι σε έναν άνθρωπο που άρχισε να έχει αισθήματα για μένα και με απελευθέρωσε;» παραδέχθηκε η Κλόι Έιλινγκ στο BBC.

«Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τα κίνητρά του. Δεν μπορεί να είναι μόνο τα χρήματα όταν με έκανε add στο Facebook πριν από δύο χρόνια. Είναι λες και είχε εμμονή με μένα» δήλωσε το μοντέλο, που μεγάλωσε με την Πολωνή μητέρα της στο νότιο Λονδίνο και πήγε σε δημόσιο σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ταμπλόιντ εφημερίδες παρουσίαζαν διάφορα πιθανά σενάρια για το πώς θα επιχειρούσε να εξαργυρώσει τη δημοσιότητα λόγω της απαγωγής. Η ίδια λέει ότι ποτέ δεν την ενδιέφερε η δημοσιότητα. Ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ψυχολογία και μετά πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Ήθελε να γίνε δικηγόρος, αλλά στα 17 της έμεινε έγκυος.

Είναι τόσες οι ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την επιστροφή της στη Βρετανία, αλλά λιγοστές την περιγράφουν θετικά. Ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του γιου της Κόνορ Κις είπε στον Τύπο ότι μεγαλώνει το παιδί τους σχεδόν μόνος του, ενώ εκείνη επικεντρώνεται στο μόντελινγκ και ο πρώην ατζέντης της, Γκριν, δηλώνει απογοητευμένος επειδή τον παράτησε.

Την εμπειρία της και τα επακόλουθά της ένιωσε την ανάγκη να τα μεταφέρει σε ένα βιβλίο με τίτλο «The Untold Story of My Abduction» (σε ελεύθερη μετάφραση «Ό,τι δεν ειπώθηκε για την απαγωγή μου») επιμένοντας πάντως ότι το κίνητρό της δεν είναι να προωθήσει την καριέρα της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Παραιτήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Μπρατάκος και Παπασταύρου

Σήμερα

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.