E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ζώδια του Μήνα: Aύγουστος

Τι μας επιφυλάσσει ο μήνας;

Τα ζώδια του Μήνα: Aύγουστος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι λένε τα άστρα για αυτό το μήνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

KΡΙΟΣ

Single; Η πανέμορφη Αφροδίτη πλησιάζει στα μέρη σου αυτό το μήνα, φέρνοντας γοητευτικές γνωριμίες και αρμονία στις τρέχουσες σχέσεις. Η έκλειψη στις 11 Αυγούστου, φωτίζει το πέμπτο σπίτι σου, αυτό του πάθους και της δημιουργικότητας. Aπό τις 23 Αυγούστου, θα πρέπει να ξεκινήσεις να οργανώνεις το χαοτικό, πολυάσχολο πρόγραμμά σου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 6 Αυγούστου, ο πλανήτης σου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο έκτο σπίτι της υγείας και της καθημερινής ρουτίνας. Πολλή δουλειά; Μην ανησυχείς! Η θεά της αγάπης είναι στο πλευρό σου. Ο Ουρανός όμως θα σε στριμώξει. Γίνεται ανάδρομος την επόμενη ακριβώς μέρα, σπρώχνοντας σε πιο κοντά... στην προσωπική σου επανάσταση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινάει με μια μικρή επανάσταση! Ωστόσο, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, εισέρχεται στο σπίτι σου, στον πέμπτο οίκο σου, και όλοι σε κοιτούν και πέφτουν ξεροί. Ε, κατά τις 11 Αυγούστου μπορεί κάποιος να σε ταράξει αλλά τίποτα δεν κρατά - όλα τα βάσανά σου τελειώνουν στις 13 Αυγούστου. Ναι, τέλος! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σπίτι μου σπιτάκι μου. Ο μήνας ξεκινάει με τη θεά της αγάπης στον τέταρτο οίκο σου και βάζει τούβλα στα συναισθηματικά σου θεμέλια. Η νέα έκλειψη στις 11 Αυγούστου κλονίζει το δεύτερο σπίτι σου και σας πιάνουν τα ψυχολογικά σου. Στις 23 Αυγούστου, θα σε πιάσει μια μεγάλη όρεξη για νέες γνωριμίες... και θα έχεις τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς!

ΛΕΩΝ

Ήρθε μήπως, μήπως, η ώρα για μια νέα αρχή; Η νέα έκλειψη την 11η Αυγούστου θα αναστατώσει, γυαλίσει, ξεσκονίσει, την εμφάνιση, τη νοοτροπία και την ζωή σου. Ο πλανήτης της αγάπης φέρνει αρμονία! Καλές ειδήσεις: Ο υδράργυρος πηγαίνει απευθείας στο ζώδιό σου στις 19 Αυγούστου. Δεν υπάρχουν εγωισμοί, χαζές περιπέτειες και  περιττό δράμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης αγάπης και ομορφιάς έρχεται και σε χτυπά κατακέφαλα και αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και συναισθηματικά! Η έκλειψη στις 11 Αυγούστου φέρνει νέες αρχές στη ψυχολογία και την διάθεσή σου για ζωή. Τι τα θες τι τα γυρεύεις ξαφνικά θα δεις στο πορτοφόλι σου μια μεγάλη τρύπα - μα πού πήγαν τα λεφτά; Τα έφαγες αχόρταγο πλάσμα. Από Σεπτέμβρη, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

ΖΥΓΟΣ

Ο πλανήτης Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου στις 6 Αυγούστου. Αν λοιπόν, αν λέμε ένιωσες μια γοητεία, μια λάμψη, μια τόλμη, μια ανανέωση, περίμενε την θεά της αγάπης να κάνει τα μαγικά της. Η έκλειψη θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και πολλούς φίλους. Αλλά, στις 12 έρχεται ο Άρης ανάδρομος, με φούριες και νευράκια και φέρνει λίγο από το συναισθηματικό του δράμα. Στις 23 Αυγούστου, ο ήλιος εισέρχεται στο δωδέκατο οίκο σου και σε πιάνει μια πνευματικότητα, μια όρεξη να γίνεις ζεν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώδια τι να λέμε τώρα και με την Αφροδίτη να έρχεται με φόρα στο δωδέκατο οίκο σου είναι ξεκάθαρο πως ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις πραγματικά τις καρμικές σου δυνάμεις. Μετά τις 11 κάτι συμβαίνει... Φαίνεται πως λείπει κάτι, έτσι; Μετά τις 27 Αυγούστου θα έχεις γεμίσει από ενέργεια και όρεξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, γλιστράει στη ζωή σου στις 6 Αυγούστου, φέρνοντάς σου διαστημικούς έρωτες, αστρικές σχέσεις και γοητευτικά vibes. Δεν είναι μόνο όμως αυτό. Κάτι γίνεται και παίρνει φωτιά η ζωή σου.  Στις 23 Αυγούστου ο ήλιος φωτίζει τη σταδιοδρομία σου και σχετίζεται με την καριέρα σου. Είτε που γυρνάς στα θρανία με κάποιον τρόπο, είτε που παίρνεις προαγωγή, κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σου, ψάξε για αρχή ένα κεραμίδι να κρυφτείς από κάτω μέχρι να ανασκουμπωθείς. Ευτυχώς για σένα η Αφροδίτη που έρχεται στις 6 Αυγούστου θέλει να σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις το κουβάρι που τόσο ωραία και Αιγοκερίστικα έμπλεξες...  Όλοι γνωρίζουμε πόσο αγαπάς την ηρεμία, αλλά τα θαμμένα τοξικά συναισθήματά σου πλέον σε επηρεάζουν παντού! Άσε το σύμπαν να διώξει ό,τι έπρεπε να διώξεις εσύ εδώ και καιρό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τη γοητευτική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σου εκεί που γίνονται όλα τα μαγικά πράγματα τα οποία σε εξελίσσουν! Ταξίδια, σπουδές, φιλοσοφικές αναζητήσεις. Άσε την Αφροδίτη να σε καθοδηγήσει. Η έκλειψη στις 11 Αυγούστου φέρνει νέες αρχές σε σχέσεις και στον τομέα των συνεργασιών. Είστε έτοιμοι να σφραγίσετε τη συμφωνία στη δουλειά και να συζητήσετε τα οικονομικά σας θέματα!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, γλιστράει στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο δηλαδή για να καταλάβεις αυτό μεταφράζεται σε παθιασμένο σeξ! Ο ήλιος ανάβει τα αίματα στις 23 Αυγούστου, και εσύ περνάς σε μια φάση που αποφασίζεις και διατάζεις σε κρεβάτι, δουλειά, σχέσεις. Αγρίεψες!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Πριν 11 ώρες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Πριν 11 ώρες

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Πριν 11 ώρες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Πως να φτιάξεις γρήγορα κι εύκολα νηστίσιμη μηλόπιτα

Πριν 11 ώρες

Και νόστιμη πάνω απ` όλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 38
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.