E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Thessaloniki Fashion Project: Μια μεγάλη γιορτή για τη μόδα φέτος στη ΔΕΘ

To Thessaloniki Fashion Project επιστρέφει

Thessaloniki Fashion Project: Μια μεγάλη γιορτή για τη μόδα φέτος στη ΔΕΘ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Thessaloniki Fashion Project επιστρέφει! Η 1η θεματική έκθεση Fashion και Beauty, στο χώρο της Δ.Ε.Θ.! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα για 9 ημέρες, να παρακολουθήσουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών, make up artists καθώς και εταιρείες από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, στο χώρο της έκθεσεως. Όλα αυτά στις 8-16 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την EXCLUSIVE HAIR BEAUTY & FASHION.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα θα εξελίσσονται παρουσιάσεις από σχολές αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες σε σχέση με τη μόδα, το make up και το hair styling, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Tο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί fashion show, όπου σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους F/W 18-19 στο catwalk. Μιλήσαμε με τις διοργανώτριες, Σοφία και Ιωάννα για να μάθουμε περισσότερα.

Ποιές είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στη διοργάνωση του T.F.P. ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διοργάνωση του T.F.P. είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, με πολλές προκλήσεις. Κάποιες από αυτές είναι η επικοινωνία και η συνεργασία όλων των επαγγελματιών που συνεργαζόμαστε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό για έμας αλλά και τους υπόλοιπους.

Ποιά είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίζει όποιος ασχολείται σήμερα με το χώρο της μόδας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγαλύτερο εμπόδιο σχεδόν για αρκετούς σχεδιαστές είναι η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα που υπάρχει στην εποχή μας... Ακόμη, το ότι έχουν να ανταγωνιστούν μεγάλα brands, αλυσίδες παραγωγής, επομένως πρέπει να έχουν ποιότητα, κρατώντας οικονομικές τιμές, προ κειμένου να αντιμετωπίσουν τις ξένες αγορές.

Από τη δική σας εμπειρία σε τι επίπεδο βρίσκονται οι Ελληνες σχεδιαστές;

Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι Έλληνες σχεδιαστές, που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Αυτό όμως που λείπει απο μερικούς είναι ο σωστός σχεδιασμός του brand σε επίπεδο επιχειρηματικότητας και η εξωστρέφιά τους όσον αφορά το εξωτερικό. Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία η οποία ενώ κάνει μια στροφή σε εγχώρια προϊόντα εξακολουθεί να στηρίζει τα προϊόντα του εξωτερικού , με αποτέλεσμα να αποδέχονται πιο εύκολα έναν σχεδιαστή που έχει ήδη διαπρέψει έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Τι θα δούμε φέτος στο T.F.P.;

Το show του T.F.P. θα παρουσιασει φέτος ο Παναγιώτης Κουντουράς. Θα δούμε μια χορευτική Perfonance από τους The Manzins, διαγωνισμούς, mini παρουσίαση από τη Θεσσαλονικιά Αλεξάνδρα Φαρδή (Alexandra Fardi/ Alexandra Design) που βραβεύτηκε ως "Best Trendsetter" στο Athens Xclusive Designers Week – AXDW. Καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουμε παρουσιάσεις από make up artists, bloggers, hairstylists, σχολές που έχουν σχέση το αντικείμενο της μόδας και της ομορφιάς.

Μάθε περισσότερα στο 

www.thessalonikifashionproject.com

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.