E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ όταν του ζήτησα να σταματήσουμε»

Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τα θύματα του 34χρονου δράστη

«Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ όταν του ζήτησα να σταματήσουμε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/9/2018 | 16:20

Νέα προθεσμία πήρε ο 34χρονος ενώ ελεύθερη μετά την απολογία της στην ανακρίτρια αφέθηκε η 24χρονη φίλη του, για την υπόθεση αρπαγής της 40χρονης Γαλλίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται σιγά – σιγά στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Λαμία, με την 40χρονη Γαλλίδα που βρέθηκε κακοποιημένη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης το περασμένο Σάββατο.

Τα στοιχεία της δικογραφίας που εμπλέκουν τον 34χρονο Λαμιώτη και την νεαρή κοπέλα 24 ετών με την οποία συζούσε, δεν συνηγορούν σε μια απλή περίπτωση αρπαγής ή… προχωρημένων ερωτικών επαφών, αλλά σε μία εξακολουθητική κακουργηματική συμπεριφορά από μέρους τουλάχιστον του άνδρα.

Η αρπαγή της Γαλλίδας
Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την άφιξη της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου από όπου την παρέλαβε ο 34χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αρχή τίποτα δε μαρτυρούσε τη φρίκη που θα ακολουθούσε. Από τη στιγμή όμως που τηλεφώνησε στους δικούς της ότι έφθασε καλά, άρχισαν τα δύσκολα, καθώς ο 34χρονος φέρεται να την έδεσε και να την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου της υπέδειξε ότι θα είναι η φυλακή της. Το μαρτύριο της κράτησε συνολικά 2,5 μέρες μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol και ενώ η 40χρονη είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει με τους δικούς της μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Ανάμεσα σε όσες βρισιές ή απειλές έχει καταθέσει, είναι η επιθυμία του 34χρονου να την μεταμορφώσει σε σκλάβα του, η οποία ήταν η μόνη διέξοδος για να την αφήσει και πάλι ελεύθερη!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από 4 και πλέον χρόνια μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και το 2016 η Γαλλίδα τον είχε ξαναεπισκεφθεί στο σπίτι του στη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε όμως όλα ήταν καλά και έμοιαζαν σαν ευτυχισμένο ζευγάρι που έψαχνε λύσεις για να είναι μαζί. Και τότε ο 34χρονος είχε εκδηλώσει περίεργα γούστα με δέσιμο των χεριών, αλλά όχι στην ερωτική πράξη και δεν την είχε ανησυχήσει. Συνέχισαν να έχουν επαφές μέσω διαδικτύου και να είναι ουσιαστικά σα ζευγάρι και τίποτα σύμφωνα με την 40χρονη δεν προδίκαζε τέτοια συμπεριφορά.

Σε αυτό το σημείο η παρουσία της 24χρονης έδινε το δικαίωμα στους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι κάποια πράγματα μπορεί να παρουσιάζονταν ακραία γιατί η 40χρονη δεν μπορούσε να αποδεχτεί και τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Όλα αυτά όμως μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο ακόμη γυναίκες, Λαμιώτισσες αυτή τη φορά, μίλησαν για τα όσα τρομαχτικά βίωσαν κι εκείνες στα χέρια του 34χρονου.

«Με έκλεισε στο πορτ μπαγκαζ»!
Η μία εξ αυτών τον κατηγόρησε ευθέως για βιασμό, καθώς όταν αντιλήφθηκε τα περίεργα γούστα του θέλησε να διακόψει, ωστόσο ο 34χρονος την έδεσε και τη βίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δεύτερη φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια. Την απειλούσε εκτός των άλλων με διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία. Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει φοβερά πράγματα ακόμη και ότι την είχε κλείσει στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μια συνάντησή τους όπου ήθελε να τον παρακαλέσει να σταματήσουν.

Το μεσημέρι, ο 34χρονος πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου στη Λαμία και ζήτησε εκ νέου προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Έτσι η απολογία του μετατέθηκε για την προσεχή Παρασκευή το μεσημέρι.

Αντίθετα η 24χρονη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μετά την απολογία της στην Ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νεαρή πρόκειται για ένα ακόμη «θύμα» του 34χρονου καθώς το παρελθόν της αλλά και ο χαρακτήρας της δεν επιτρέπει σκέψεις ότι συναίνεσε σε τέτοια ακραία παιχνίδια με τη θέλησή της.

Ωστόσο η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη και πολλές ακόμη πτυχές που πρέπει να φωτιστούν σχετικά με την εν γένει συμπεριφορά του 34χρονου, ο οποίος απασχολούνταν ως εθνοφύλακας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Χτες

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Χτες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Χτες

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Χτες

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Χτες

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Χτες

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Χτες

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.