E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

6 πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας

Γιατί ένα σύστημα ασφαλείας είναι απαραίτητο και παράλληλα αποδοτικό

6 πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγκαθιστάς, οπλίζεις, αφοπλίζεις, πληρώνεις συνδρομή και προσπαθείς να συμβιβαστείς με τους λανθασμένους συναγερμούς. Όλα αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που σκέφτονται αρκετοί, αναρωτώμενοι εν τέλει αν ένα σύστημα ασφαλείας ή απλώς ένα σύστημα συναγερμού είναι κάτι που “αξίζει τον κόπο”, όπως χαρακτηριστικά συνηθίζουμε να λέμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, το παραπάνω ερώτημα μπορεί να τεθεί όταν κάποιος σκέφτεται τρόπους για να προστατεύσει το σπίτι του και την περιουσία του.
Αν και τα παραπάνω, εν μέρει πλέον, είναι αληθή, παρακάτω θα δούμε γιατί ένα σύστημα ασφαλείας όπως οι συναγερμοί σπιτιών, είναι απαραίτητο και παράλληλα αποδοτικό.

1) Προστατεύει τα πολύτιμα αντικείμενά σας
Αυτό φυσικά, είναι κάτι που πολλοί σκέφτονται. Όλοι ξέρουμε κάποιον ο οποίος έχει χάσει ηλεκτρονικά, κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Επιπλέον, η “τραγωδία” επιδεινώνεται όταν το αντικείμενο που χάθηκε ήταν συναισθηματικής αξίας. Στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει την ιδιοκτησία κάποιου που έχει εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας σε συνδυασμό με ένα σύστημα συναγερμού, τότε αυτό θα ενεργοποιηθεί και θα αποτρέψει την κακόβουλη ενέργεια, ενημερώνοντας παράλληλα και τις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2) Αποτρέπει τις διαρρήξεις
Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν κάπου είναι πολλά τα σπίτια που φέρουν σύστημα συναγερμού, οι απόπειρες για κάποια διάρρηξη μειώνονται δραματικά, σε σχέση με τα σπίτια που είναι απροστάτευτα. Ένα σύστημα ασφαλείας λοιπόν, δεν προστατεύει μόνο εσάς τελικά.

3) Απομακρυσμένος έλεγχος του σπιτιού σας
Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί με ένα τέτοιο τρόπο που δε θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει θετικά και τα συστήματα ασφαλείας. Πλέον, όσοι θέλουν να έχουν ένα σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας στο σπίτι, μπορούν να επιλέξουν ένα προηγμένο τεχνολογικά πακέτο, το οποίο μέσα στα πολλά χαρακτηριστικά του, θα έχει και τη λειτουργία απομακρυσμένης παρακολούθησης, απλά και γρήγορα μέσα από το smartphone. Με άλλα λόγια, κρατώντας απλά το κινητό μας, μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να βλέπουμε τι γίνεται στο σπίτι μας και παράλληλα να ειδοποιούμαστε για την οποιαδήποτε δραστηριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4) Ειδοποιεί στην περίπτωση πυρκαγιάς ή διαρροής επικίνδυνου αερίου
Τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού, μπορούν να συνδυαστούν με τους λεγόμενους ανιχνευτές αερίων και με τους ανιχνευτές καπνού, οι οποίοι θα ανιχνεύσουν αμέσως τα επικίνδυνα αέρια και θα σας ειδοποιήσουν ώστε να αποτρέψετε μία καταστροφική εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

5) Παρέχει ασφάλεια για τα παιδιά
Ξεκάθαρα, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας. Δεδομένου ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής προβλέπει να δουλεύουμε σε πολλές των περιπτώσεων αρκετές ώρες κάθε μέρα, ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας δεν είναι αρκετός. Ωστόσο, ένα σύστημα με κάμερες ασφαλείας μπορεί να γίνει το δεξί μας χέρι αφού μας παρέχει τη δυνατότητα της συνεχούς παρακολούθησης του σπιτιού μας όσο δεν είμαστε σε αυτό. Αυτό σημαίνει πως αν τα παιδιά μας είναι μόνα στο σπίτι, μπορούμε να τα επιβλέπουμε μέχρι να βρεθούμε κοντά τους.

6) Δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο σπίτι
Αν και στη χώρα μας η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι τόσο διαδεδομένη, δε σημαίνει πως δεν είναι χρήσιμη. Τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά με έξυπνες κλειδαριές και άλλες έξυπνες συσκευές, προσφέροντας τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουμε τις πόρτες του σπιτιού μας απομακρυσμένα μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή από το κινητό μας. Άλλωστε, γιατί να μην αξιοποιήσουμε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, όταν το IoT αρχίζει να κυριαρχεί όλο και περισσότερο;

Τι προσφέρει η DC Security;
Στη DC Security θα βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από συστήματα συναγερμού, συστήματα ασφαλείας και συστήματα με κάμερες ασφαλείας. Δείτε τις μοναδικές μας προσφορές ή φτιάξτε το δικό σας μοναδικό πακέτο, μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών και προϊόντων που μπορείτε να βρείτε μέσα από την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα. Για τη μέγιστη προστασία του σπιτιού σας, ρωτήστε τους ειδικούς της DC Security στο www.dc.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.