MAKEUP

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος απλώματος του make up δε χρειάζεται κανένα πινέλο!

Η Hailey Baldwin συμφωνεί και σου προτείνει να δοκιμάσεις και εσύ αυτήν τη μέθοδο

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος απλώματος του make up δε χρειάζεται κανένα πινέλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια γυναίκα δεν θέλει το μακιγιάζ της να είναι άρτιο, αλλά και να μοιάζει εντελώς φυσικό, χωρίς δυσχρωμίες και περίεργα σημάδια από το foundation της;

Το πρώτο βήμα που απαιτεί ένα καλό μακιγιάζ, είναι προφανώς η καθαρή επιδερμίδα και έπειτα τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, όπως οι ενυδατικές κρέμες και τα serum ενυδάτωσης. Στη συνέχεια, το κυριότερο υλικό είναι το foundation, το οποίο είναι διαφορετικό για τον κάθε τύπο επιδερμίδας και χρειάζεται τα δικά του beauty tools ώστε να απλωθεί σωστά. Ή μήπως όχι;

Πιθανότατα να έχετε προσέξει κάποιες φορές τους make up artists, οι οποίοι θέλοντας να απλώσουν σωστά τη βάση στα πρόσωπα των πελατών τους, βάζουν μια ποσότητα στις παλάμες τους και αφού τρίψουν τα χέρια τους μεταξύ τους, τα πατάνε στην εν λόγω περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όμως, αυτός φαίνεται να είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για την επίτευξη ενός φυσικού και ανάλαφρου look, που επιβεβαιώνει και η Hailey Baldwin μέσα από την εμπειρία της με το μακιγιάζ, που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι μεγάλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

new face of @bareminerals 🧡 #cleanbeauty #powerofgood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin (@haileybaldwin) στις

Ειδικά δε αν χρησιμοποιείς υγρό foundation, μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ αυτήν τη μέθοδο, που ουσιαστικά κάνει το υλικό να απορροφάται από το δέρμα και όχι απλώς να απλώνεται, δίνοντας ένα πιο λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος, ένα πολύ βασικό tip σε περίπτωση που αποφασίσεις να δοκιμάσεις αυτόν τον τρόπο, είναι το να πλύνεις καλά τα χέρια σου, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελες να μεταφέρεις ένα σωρό μικρόβια στο πρόσωπο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 181 / position2: 811
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb