ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια κάνουν το... χειρότερο σeξ!

Έτσι υποστηρίζουν οι ειδικοί τουλάχιστον...

Αυτά τα ζώδια κάνουν το... χειρότερο σeξ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να ξέρεις ποια είναι τα πιο ερωτικά ζώδια με τις καλύτερες επιδόσεις στο σeξ, αλλά σίγουρα δεν έχεις ακούσει για το ποια αποτελούν τους χειρότερους παρτενέρ! Κάθισε αναπαυτικά λοιπόν και διάβασε αυτό το διαφωτιστικό άρθρο, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές συντρόφων.

Λέων

Ξέρεις ότι είναι εγωιστής, εγωκεντρικός και γενικά νάρκισσος. Το ίδιο ισχύει και στο σeξ με αυτό το ζώδιο, το οποίο ό,τι κάνει το κάνει για δική του ευχαρίστηση και φυσικά περιμένει να του πεις και πόσο τέλειο ήταν! Απλά ένας λέοντας για να κάνει καλό σeξ, πρέπει να το κάνει με τον εαυτό του.

Αιγόκερως

Το σeξ για αυτόν είναι κάτι σαν αγγαρεία. Το βλέπει λες και είναι μια από τις δουλειές του σπιτιού, ενώ ξαπλώνει σαν τον αστερία και περιμένει από εσένα να κάνεις τα πάντα. Δεν τον αποκαλούν άδικα λοιπόν «δημόσιο υπάλληλο» του σeξ.

Ιχθύς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να σου το παίζει μεγάλη ιστορία και να σου καυχιέται, αλλά σαν εpαστής δεν λέει και πολλά, να το ξέρεις. Όσο extreme και αν σου το παίζει, το πολύ πολύ να το κάνετε στην κλασική ιεραποστολική στάση και αυτό, για περίπου 5 λεπτά. Γενικά όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 348 / position2: 950
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb