ΣΧΕΣΕΙΣ

5 συμβουλές από τον γκουρού των σχέσεων, Matthew Hussey

Δες τους χρυσούς κανόνες του dating

5 συμβουλές από τον γκουρού των σχέσεων, Matthew Hussey

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Matthew Hussey είναι ο αγαπημένος των γυναικών! Ξέρει τι θέλουν οι άντρες και δεν το κρύβει. Είναι εδώ και 10 χρόνια dating coach και ανάμεσα στα όσα έχει πει για τις σχέσεις, αυτά είναι οι χρυσοί του κανόνες!

Όταν σου λέει "Χρειάζομαι χρόνο"

Μπορεί να περνάς όλο σου το χρόνο σκεπτόμενη τι πήγε στραβά, και να φας χρόνια πιστεύοντας πως οι σχέσεις είναι κάτι δύσκολο, όμως δεν είναι. Μην ξεχνάς, αν κάποιος θέλει, το μόνο που δεν θέλει είναι χρόνο μακριά σου!

Στα ξαφνικά

Αν εμφανίζεται μόνο στα ξαφνικά, δεν σου δίνει τη δυνατότητα να προτείνεις και να οργανώσεις κάτι μαζί σου, τότε δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. 

Τι αξίζεις;

10 χρόνια coaching με έχουν διδάξει ότι ακόμα κι αν τόσοι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν συναντήσει ακόμα το «σωστό» πρόσωπο, το πραγματικό πρόβλημα είναι βαθύτερο. Οι άνθρωποι θα σαμποτάρουν τον εαυτό τους ξανά και ξανά στις νέες σχέσεις, αν δεν προσεγγίζουν τη σχέση, πιστεύοντας ότι αξίζουν κάτι σπουδαίο. 

Το 50%

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που δίνουν πολλά στις σχέσεις αλλά ποτέ δεν ζητούν αυτό που θέλουν σε αντάλλαγμα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δίνουμε. Ναι, μπορεί να είναι από γενναιοδωρία και καλοσύνη, αλλά μερικές φορές είναι από ανασφάλεια ... αισθανόμαστε ότι θα αγαπηθούμε μόνο αν συνεχίσουμε να δίνουμε.

Δεν είναι αυτό που φαίνεται

Έχω δει πάρα πολλές γυναίκες να πέφτουν στην παγίδα να σκέφτονται ότι ένας τύπος τις θέλει απλά επειδή στέλνει μερικά μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι, αν γνωρίζεις τα σημάδια που πρέπει να αναζητήσεις, είναι αρκετά σαφές εάν σε θέλει πραγματικά. Αν σου στέλνει πρώτος, αν δεν μένει μόνο στα μηνύματα, αν θέλει να σε βλέπει και να περνάτε χρόνο μαζί, τότε έχει νόημα να ασχοληθείς. Και μόνο τότε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 569 / position2: 1133
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb