E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Side Effects Festival: Agusa, Methexis, Øresund Space Collective + Automaton Live

Side Effects Festival: Agusa, Methexis, Øresund Space Collective + Automaton Live
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6, Tηλέφωνο: 2103210510
http://www.sixdogs.gr
Ημερομηνίες: από 12/2/2016 έως 13/2/2016
ΦΕΒ 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Ωρα προσέλευσης: 21:00

15 / 18

πληροφορίες
Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου το six d.o.g.s φιλοξενεί το Side Effects, ένα ψυχεδελικό rock 2ήμερο, με πρωταγωνιστές τους Agusa, Methexis, Øresund Space Collective και Automaton. 
 
50 χρόνια πριν, το κομβικό έτος 1966, η ψυχεδέλεια εισχώρησε σε κάθε έκφραση της νεανικής κουλτούρας, ανατρέποντας όλες τις συμβάσεις και οδηγώντας τη μουσική σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Λίγα μόλις χρόνια αργότερα, διαμορφώθηκαν αισθητικές κατευθύνσεις και «σχολές» του rock, όπως progressive, acid, space, kraut, stoner, που έχουν πλέον καταγραφεί ως κυρίαρχες και σχεδόν καθημερινές για την pop κουλτούρα. Την τελευταία μάλιστα δεκαετία η ψυχεδέλεια γνωρίζει μια μαζική επιστροφή στην κυρίαρχη αισθητική των νέων συγκροτημάτων, με ένα ολόκληρο underground δίκτυο μουσικών, δισκογραφικών εταιρειών, δισκοπωλείων και κάθε είδους media να δίνει τον τόνο και να φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις αρχές και τη σημειολογία της γοητευτικότερης ίσως «παρεκτροπής» της.
 
Το Sound Effect, το underground δισκάδικο / mail-order των Εξαρχείων, που είναι συγχρόνως και δισκογραφική / εταιρεία διανομής, αποτελεί ένα από τα “hot spots” του διεθνούς psych δικτύου, στηρίζοντας εδώ και 13 χρόνια την σκηνή, με παραγωγές, εκδόσεις και διανομές. To 2016, με το ξεκίνημα του, κάνει ένα ακόμη βήμα, παρουσιάζοντας το πρώτο Side Effects: ένα 2ήμερο ψυχεδελικό “be-in”, μια μοναδική σύνοδο κορυφαίων γκρουπ από τη σύγχρονη Σκανδιναβική και ελληνική σκηνή, ή, αλλιώς, το live-σαν-εμπειρία-ζωής / ευκαιρία-για-αμέτρητες-αστρικές-προβολές για τους τυχερούς και τις τυχερές που θα βρεθούν τα δύο βράδια του Φλεβάρη στο six d.o.g.s. 
 
Η πρώτη μέρα φέρνει prog-rock αέρα, με τους Σουηδούς Agusa, αγαπημένους των Ελλήνων fans και στυλοβάτες της εταιρείας Kommun2 και τους εξαιρετικούς δικούς μας Methexis, σε μια απαιτητική, φευγάτη, γεμάτη από μουσικές εκπλήξεις εμπειρία. Τη δεύτερη μέρα, ένα «φυσικό φαινόμενο» της νέας σκηνής, οι Øresund Space Collective, από την Κοπεγχάγη, με το αποκλειστικά αυτοσχεδιαστικό space-rock τους, παρέα με τους μοναδικούς Automaton, θα είναι οι “masters of ceremonies” σε ένα acid/space/drone ταξίδι, ικανό να διευρύνει και τις στενότερες των συνειδήσεων…
 
Side Effects: Be-in or Be-out
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 0
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.